symbol disability 1 symbol disability 2 symbol disability 3

Learning to care, care for learning

symbol disability 5symbol disability 7symbol disability 4
 1. Biblioteca Vie BSD – George ANDRONIC, Alumni UBB

  Unde și când:  marți, 3 aprilie 2018, Sala Club a Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, ora 16:00, Str. Em. de Martonne Participanți: sunt invitați să participe studenți cu dizabilități, studenți din domeniul socio-uman, specialiști din domeniul educației speciale, cadre didactice, voluntari.

 2. Workshop – Noțiuni introductive în intervențiile asistate de animale

  afis Workshop - Noțiuni introductive în intervențiile asistate de animale

  Unde și când:  luni, 19 martie, orele 11:00, Sediul Biroului pentru Studenți cu Dizabilități, Căminul III, Complex Studențesc HASDEU  Participanți: sunt invitați să participe: studenți cu dizabilități, studenți din domeniul socio-uman, specialiști din domeniul educației speciale, cadre didactice, voluntari. Număr de locuri

 3. Eveniment recomandat de BSD – Lansare de carte Vasile ADAMESCU (Alumni UBB)

  afis lansare carte Vasile Adamescu

  Unde și când:  marți, 20 martie, orele 16:00,Biblioteca Județeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanților 104, Cluj-Napoca Participanți: sunt invitați să participe persoane cu dizabilități și toți iubitorii de lectură care doresc să asculte poveste extraordinară a Prof. Vasile ADAMESCU Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul

Te rugăm să iei legătura cu noi dacă:

 1. ești elev la un liceu pentru persoane cu nevoi speciale și dorești să fii informat despre condițiile pe care diferitele facultăți ale Universității noastre ți le poate asigura dacă vei fi admis ca student.

 2. ești membru al unei organizații, ONG, companie etc. și dorești să te implici ca voluntar în facilitarea includerii studenților cu dizabilități în viața universitară, să oferi diferite servicii sau formări la nivel educațional și profesional pentru studenții cu dizabilități, să participi ca partener în diferite proiecte adresate studenților cu nevoi speciale etc.

 3. ești cadru didactic al UBB și dorești să fii informat asupra ceea ce înseamnă nevoi speciale de învățare și cum se realizează comunicarea optimă cu studenții cu nevoi speciale.

 4. ești student în cadrul UBB și dorești să te implici în accesibilizarea fizică și socială a spațiilor de predare-învățare, a contextelor de evaluare a cunoștințelor, precum și a spațiilor de socializare pentru colegii tăi cu nevoi speciale.

 5. ești student cu nevoi speciale de învățare și ai nevoie de consiliere în vederea soluționării acestor nevoi.