symbol disability 1 symbol disability 2 symbol disability 3

Learning to care, care for learning

symbol disability 5symbol disability 7symbol disability 4
 1. ADMITERE 2024 – locuri speciale pentru candidații cu dizabilități

  No, hai la UBB

  Pentru sesiunea de ADMITERE 2024 sunt alocate 50 de locuri bugetate pentru candidații cu dizabilități și cerințe educaționale speciale: 25 de locuri pentru studiile de nivel licență și 25 pentru nivel masterat. Dacă ai identificat una sau mai multe specializări pentru care ai dori să aplici, ar trebui să urmezi câțiva pași: Trebuie să îți […]

 2. Kaufland România a lansat Caravana A.C.C.E.S.

  kaufland_ACCESS

  Kaufland România a lansat „Caravana A.C.C.E.S.”, împreună cu George Baltă, ambasadorul programului Kaufland A.C.C.E.S., fost jucător de rugby, maratonist în scaun rulant și speaker motivațional, și regizorul Tedy Necula. Proiectul este un nou demers al KAUFLAND România prin care încurajează egalitatea de șanse prin facilitarea accesului la oportunități de lucru pentru persoanele cu dizabilități. Caravana […]

 3. Concert incluziv de colinde ”Împreună colindăm”

  Impreuna colindam

  Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, vă invită să participați la concertul incluziv de colinde ”Împreună colindăm” ce va avea loc în data de 16 decembrie, cu începere de la ora 17:30 la Cinema Mărăști (Str. Aurel Vlaicu nr. 3). Accesul publicului este LIBER! În cadrul concertului vor cânta: Lucia Băduț (ALUMNI UBB), Andreea […]

Te rugăm să iei legătura cu noi dacă:

 1. … dacă ești elev cu dizabilități / nevoi educaționale speciale și dorești să fii informat despre condițiile pe care diferitele facultăți ale Universității noastre ți le poate asigura dacă vei fi admis ca student.

 2. … ești student cu nevoi educaționale speciale și ai nevoie de consiliere în vederea soluționării acestor nevoi, contactează-ne pe mail bsd@ubbcluj.ro.

 3. … ești student în cadrul UBB și dorești să te implici în accesibilizarea fizică și socială a spațiilor de predare-învățare, a contextelor de evaluare a cunoștințelor, precum și a spațiilor de socializare pentru colegii tăi cu nevoi speciale, contactează-ne bsd@ubbcluj.ro!

 4. … sunteți cadru didactic al UBB și doriți să fiți informat asupra ceea ce înseamnă nevoile speciale de învățare și cum se realizează comunicarea optimă cu studenții cu nevoi educaționale speciale / dizabilități.

 5. … sunteți reprezentat al unei direcții din cadrul UBB / ONG / instituție publică sau privată și aveți nevoie de consultanță privind adaptările specifice pentru persoanele cu dizabilități, contacți-ne!