symbol disability 1 symbol disability 2 symbol disability 3

Learning to care, care for learning

symbol disability 5symbol disability 7symbol disability 4
 1. Kaufland România a lansat Caravana A.C.C.E.S.

  kaufland_ACCESS

  Kaufland România a lansat „Caravana A.C.C.E.S.”, împreună cu George Baltă, ambasadorul programului Kaufland A.C.C.E.S., fost jucător de rugby, maratonist în scaun rulant și speaker motivațional, și regizorul Tedy Necula. Proiectul este un nou demers al KAUFLAND România prin care încurajează egalitatea de șanse prin facilitarea accesului la oportunități de lucru pentru persoanele cu dizabilități. Caravana […]

 2. Concert incluziv de colinde ”Împreună colindăm”

  Impreuna colindam

  Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, vă invită să participați la concertul incluziv de colinde ”Împreună colindăm” ce va avea loc în data de 16 decembrie, cu începere de la ora 17:30 la Cinema Mărăști (Str. Aurel Vlaicu nr. 3). Accesul publicului este LIBER! În cadrul concertului vor cânta: Lucia Băduț (ALUMNI UBB), Andreea […]

 3. Conferința SMART LearnID: Abordări Inovative în Cercetare și Practică

  afis conferinta

  Conferința SMART LearnID: Abordări Inovative în Cercetare și Practică este parte din proiectul de mobilitate a cercetătorilor români din diasporă care are ca invitat pe Dna. Dr. Laura CHEZAN cu o prezentare. Scopul principal al acestui proiect de mobilitate este de a consolida și extinde colaborarea existentă între cercetătorii români de la Universitatea Babeș-Bolyai din […]

Te rugăm să iei legătura cu noi dacă:

 1. … dacă ești elev cu dizabilități / nevoi educaționale speciale și dorești să fii informat despre condițiile pe care diferitele facultăți ale Universității noastre ți le poate asigura dacă vei fi admis ca student.

 2. … ești student cu nevoi educaționale speciale și ai nevoie de consiliere în vederea soluționării acestor nevoi, contactează-ne pe mail bsd@ubbcluj.ro.

 3. … ești student în cadrul UBB și dorești să te implici în accesibilizarea fizică și socială a spațiilor de predare-învățare, a contextelor de evaluare a cunoștințelor, precum și a spațiilor de socializare pentru colegii tăi cu nevoi speciale, contactează-ne bsd@ubbcluj.ro!

 4. … sunteți cadru didactic al UBB și doriți să fiți informat asupra ceea ce înseamnă nevoile speciale de învățare și cum se realizează comunicarea optimă cu studenții cu nevoi educaționale speciale / dizabilități.

 5. … sunteți reprezentat al unei direcții din cadrul UBB / ONG / instituție publică sau privată și aveți nevoie de consultanță privind adaptările specifice pentru persoanele cu dizabilități, contacți-ne!